My guitar journey

Si alguna cosa representa una constant a la meva vida, això és la música. Centenars, milers d’artistes ens van deixant cançons com un dels més preuats llegats que tenim quasi el deure d’escoltar, conservar i transmetre.

La música no només pertany a una de les més grans tradicions culturals que té la humanitat, sinó que el seu naixement s’enfonsa en el més antic de les manifestacions socials que hem desenvolupat com a col·lectiu. Connecta amb totes les persones d’una manera o una altra, és una de les eines comunicació més universals de les quals disposem, ajuda a millorar el nostre estat d’ànim, ressalta ens nostres sentiments, els hi dona profunditat, sentit i qualitat, ens forma, ens fa créixer. En definitiva, una vida sense música és quelcom difícil d’imaginar, per no dir del tot impossible.

Ivan Serra_Photo by Enric Monté.

Ivan Serra_Photo by Enric Monté.

Si com a oient la música és tot un plaer i una experiència d’allò més enriquidora, com a músic aficionat l’experiència s’eleva uns quants esglaons més. Els següents vídeos són una petita pinzellada del viatge musical que he recorregut fins ara acompanyat de la meva estimada Les Paul, un viatge a través de quelcom més que una afició.

CAP. I  – Els inicis sempre són entranyables i molt emotius de recordar. Amb els Holy Joint Session varem fer un seguit de concerts per Barcelona oferint la nostra proposta eclèctica a l’audiència que ens venia a escoltar. És difícil definir-ne l’estil i les gravacions del vídeo tenen una qualitat molt justeta, però podríem dir que fèiem versions adaptades a la nostra manera de fer, que volia dir molta improvisació al local i en els directes. Ens ho passàvem bé, què carai ! Aquí una petita mostra:

CAP. II – Anys més tard, amb una mica més de dedicació i de nocions musicals, vaig ser part integrant del combo de la coral de gospel Gospel Vallès, tota una experiència pel que fa la qualitat dels músics amb els que vaig tocar i les increïbles vivències de les que vaig poder gaudir. Un capítol molt enriquidor del meu viatge, sense dubte.

I el viatge continua… cap a noves direccions, nous projectes i noves formes de poder expressar-me a través de la música. Més capítols al tombar de la cantonada…

Ivan Serra

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s