Connexions

En aquest apartat us proposem pàgines, blogs i altres referències d’espais culturals en els que val la pena aturar-s’hi una estona per la seva aportació cultural, pel seu enfocament, per la seva singularitat i pel seu ineterès en el tractament dels diferents aspectes relacionats amb el món de la cultura i amb la gestió cultural actual.

APGCCAPGCC – L’Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya és un entitat dirigida als professionals del món de la gestió cultural que ofereix eines, suport i assesorament per al desenvolupament, formació i creació de xarxa del sector.

t6Izs2IhInteracció és un espai on els professionals de la cultura del nostre país tenen un punt de trobada i de referència pel que fa a la posada en comú dels diferents aspectes que afecten a la gestió cultural, tant pública com privada. Un bon lloc per trobar informació sobre l’actualitat institucional de la cultura.

Joan F MiraEn Joan F. Mira és potser un dels pocs sabis que tenim el plaer de tenir entre nosaltres. El seu inabastable coneixement  va de la mà de la seva humilitat com a divulgador. És una referència per a tot humanista. La seva extensa bibliografia tracta des de l’antropologia o l’etnografia fins a la història, la mitologia o la cultura popular. Realments imprescindible.

Antonio Muñoz MolinaBlog del gran escriptor Antonio Muñoz Molina, que viu a cavall entre Espanya i Nova York. Els seus articles estan revestits d’un gran contingut cultural i humanista; el podeu seguir al seu blog o a la seva pàgina setmanal titulada “Ida y vuelta” que publica cada dissabte al suplement Babelia del diari El Pais.

La CentralTotes les seus de la Llibreria La Central permeten  assaborir el petit plaer de deixar-se endur per les cerques interminables del llibre que intentem trobar o que no sabem que trobarem. Amb un gran ventall de volums humanístics, la Central és una llibreria on la cultura hi és molt present.

De moment, fins aquí les recomanacions. Tan bon punt trobi enllaços interessants els aniré afegint a la llista. Endavant amb la cultura !

Ivan Serra