Parlem?

Si després de passejar pel blog tens alguna pregunta, recomanació o proposta que em vulguis fer arribar, tens diverses formes de posar-te en contacte amb mi.

Twitter Icon Twitter – A l’usuari de twitter @IvanSCultura pots veure els enllaços de l’activitat del blog i   altres notícies culturals interessants. Entra al canal i tuiteja, retuiteja, digues, pregunta.

Facebook Icon

Facebook – La pàgina IvanSerraCultura s’alimenta de les novetats del blog, de les notícies interessants que corren per aquesta xarxa i permet rebre comentaris més en profunditat sobre l’experiència del blog. Només cal entrar-hi, xafardejar i dir la teva.

Youtube icon

Youtube – La xarxa de vídeos per excel·lència permet al blog tenir una videoteca amb els seus continguts més dinàmics, com ara les antigues experiències cinètiques i les presentacions de les novetats que van apareixent. Veure per creure, visionar per entendre. Endavant!

Linkedin IconLinkedin – Si sou usuaris d’aquesta xarxa de relacions laborals podeu consultar el meu perfil complet i intercanviar impressions i experiències laborals en relació al món de la cultura. També hi trobareu les novetats del blog i altres notícies relacionades.

03_Google_plus

Google+ – El canal més nou que s’ha afegit al blog per compartir les entrades del blog, les imatges, els comentaris i qualsevol informació cultural interessant a comentar. Entreu a la Pàgina Google+ i estireu el fil.

Blog_Sobre obertD’altra banda, si tens alguna proposta o comentari relacionats amb el contingut del blog i/o de les xarxes que requereixi de més extensió o detall, també me’ls pots dirigir a l’adreça de correu del blog: ivanserracultura@gmail.com

Malgrat totes aquests possibilitats, no oblidis que l’espai natural per fer comentaris relacionats amb les entrades és directament a la discussió corresponent del blog.

La participació enriqueix qualsevol experiència, sempre què es faci amb respecte i sentit comú; així que fem cultura entre tots/es i aportem el nostre granet de sorra de forma intel·ligent i constructiva.

Ivan Serra

Una resposta a Parlem?

  1. Retroenllaç: Què va passar el 2012? | Ivan Serra

Els comentaris estan tancats.